Selecteer een pagina

About US

Een beetje ‘Water bij de Wijn’ kan nooit kwaad!
Jouw zaak is uniek. Jouw zaak verdient aandacht. Jouw zaak verdient ‘Water bij de Wijn’! Net als de gasten die zo genieten in jouw horecagelegenheid, toch? Precies daarom hebben wij ‘Water bij de Wijn’ gelanceerd.

Water is gewoon water, zal je misschien denken. Maar als horeca professional is het goed te weten dat er grote verschillen bestaan tussen de diverse watermerken. Water lest niet alleen de dorst, water kan ook effect hebben op de smaakbeleving van gerechten en drankjes die gasten nuttigen. Je wilt niet dat het water dat geschonken wordt, de smaak van de gast beïnvloedt.  Met ‘Water bij de Wijn’ heb je daar in ieder geval geen omkijken naar. ‘Water bij de Wijn’ is puur en zuiver mineraalwater zoals de natuur het bedoeld heeft. 100% natuurlijk, vol vitamines en mineralen

Beschermd en geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), zijn wij de enige die dit prachtige product mogen produceren. Dat doen wij dan ook met alle plezier direct in jouw horecagelegenheid of vraag ernaar bij jouw horeca groothandel.

KWALITEIT
De kwaliteit van ‘Water bij de Wijn’ kunnen wij garanderen.
aangezien wij elke stap zorgvuldig controleren, van de bron tot op tafel.
100% NATUURLIJK
Water bij de Wijn’ is puur en zuiver mineraalwater zoals de natuur het bedoeld heeft. 100% natuurlijk, vol vitamines en mineralen
UNIEK
Het etiket straalt niet alleen moderniteit en eigentijdsheid uit, maar is vooral super trendy en sluit perfect aan

NIEUW!

Water bij de Wijn heeft een ware gedaanteverwisseling ondergaan en is nu nóg beter dan ooit tevoren! Met trots presenteren wij ons compleet nieuwe etiket, vervaardigd met behulp van de nieuwste technieken die Europa te bieden heeft. Dit etiket straalt niet alleen moderniteit en eigentijdsheid uit, maar is vooral super trendy en sluit perfect aan bij de hedendaagse restaurantinterieurs.Water bij de Wijn heeft een ware gedaanteverwisseling ondergaan en is nu nóg beter dan ooit tevoren! Met trots presenteren wij ons compleet nieuwe etiket, vervaardigd met behulp van de nieuwste technieken die Europa te bieden heeft. Dit etiket straalt niet alleen moderniteit en eigentijdsheid uit, maar is vooral super trendy en sluit perfect aan bij de hedendaagse restaurantinterieurs.

Met ons vernieuwde merk ontvang je niet alleen hoogwaardig water, maar voeg je ook een vleugje klasse en stijl toe aan elke tafel. Of het nu gaat om een chique diner, een zakelijke lunch of gewoon een gezellige avond uit, Water bij de Wijn maakt elke gelegenheid net een beetje specialer. Dit water verdient het om geschonken te worden in de meest trendy restaurants, omdat het simpelweg de beste keuze is.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek het vernieuwde Water bij de Wijn en breng je gastvrijheid naar een hoger niveau. Laat je klanten genieten van een glas water zoals ze het nog nooit eerder hebben geproefd. Want bij Water bij de Wijn draait het om meer dan alleen dorstlessing, het draait om de complete beleving. Het is tijd om je gasten te verrassen met het mooiste water dat er is.

                                        WATER BIJ DE WIJN STILL       WATER BIJ DE WIJN SPARKLING

waar komt ons water vandaan?

Wat echter onveranderd is gebleven, is de kwaliteit van ons water.  Water bij de Wijn wordt nog steeds afgevuld bij de prachtige natuurlijke bronnen van Celtic Vale, gelegen in het beschermde gebied van het adembenemende Brecon Beacons National Park in Wales, Groot-Brittannië. Deze bronnen leveren kristalhelder water van de hoogste zuiverheid, wat zorgt voor een verfrissende en verkwikkende drinkervaring. De locatie van de bron is uniek en zorgt er onder andere voor dat het water uitzonderlijk zuiver is en een zeer laag nitraatgehalte bevat. De kwaliteit van ‘Water bij de Wijn’ kunnen wij garanderen aangezien wij elke stap zorgvuldig controleren, van de bron tot op tafel.